Basisinkomen berekenen

Iedereen een basisinkomen betekent niet "lekker gratis geld". Ons basisinkomen is meer dan dat. Vanuit ons basisinkomen worden de belangrijkste lasten automatisch overgemaakt en krijgt iedereen voldoende geld om (gezonde) boodschappen van te doen. Ons basisinkomen betekent "werken om te leven" in plaats van "leven om te werken". Ons basisinkomen biedt zekerheid.

Door ons basisinkomen zal er veel veranderen in Nederland. Niemand hoeft zich meer zorgen te maken of de vaste lasten wel kunnen worden overgemaakt. Bang te zijn hun huis te worden uitgezet. Of zich zorgen te maken dat er na het verliezen van, bijvoorbeeld, een baan, wel voldoende eten op tafel kan komen te staan. Gelooft u ons, iedereen wordt relaxter. Iedereen kan de baan nemen die zij echt leuk vinden, salaris is immers minder belangrijk. Iedereen kan meer tijd besteden aan het gezin en de zaken die er echt toe doen. Ons basisinkomen is meer dan "gratis geld".

 

Bereken hier uw basisinkomen (Download als Excelbestand)*

*LET OP! Kies voor "Enable editing" of "bewerken inschakelen" boven in het Excel bestand om uw gegevens in te vullen.

 

Natuurlijk hebben wij goed over al onze plannen nagedacht. Voor het basisinkomen hebben wij bijvoorbeeld onder andere de cijfers van het CBS en het NIBUD gebruikt. Ons basisinkomen in het kort:

 1. Iedereen een basisinkomen.
 2. Belangrijke vaste lasten worden automatisch overgemaakt.
  1. Huisvesting
  2. Gas en licht
  3. Water
  4. Internetverbinding
  5. WA verzekering auto (indien in het bezit van een auto)
  6. WA verzekering persoon
  7. Zorgverzekering basispakket
  8. Kosten betaalrekening
  9. Uitvaartverzekering
 3. Voldoende op uw rekening om goede en gezonde boodschappen te doen.